Endret: 23 mai 2020     Opprettet: 18 mai 2020

Brann i garasjeanlegget under blokkene

Om kvelden 16. mai rykket nødetatene ut til en brann i garasjen under Nordåssløyfa 8. Det var kraftig røykutvikling og alle beboerne i oppgangen ble evakuert - heldigvis ble ingen alvorlig skadet. Det er materielle skader på bygningen, i tillegg til minst en bil, og leiligheten nærmest brannen er ubeboelig pga røyk og sotskader.

Et område i og utenfor garasjen er sperret av og vi ber alle om å respektere dette og holde avstand. Har du i etterkant av brannen problemer med røyklukt i leiligheten, skader på bil, mangler parkeringsplass eller annet, så ta kontakt med styret (hvis du ikke allerede har gjort det). 

Sent torsdag 30. april var det også en mindre brann samme sted. Da begrenset skadene seg til en bil.
Mandag kveld 23. mars var det ytterligere et branntilløp på baksiden av garasjen under Nordåssløyfa 2. Skadene her begrenset seg til et par panelbord. Hendelsen ble politianmeldt, men henlagt. 

Styret forstår at mange beboere er engstelige etter disse hendelsene, og vi deler bekymringene.

Brannsikkerhet i parkeringsgarasjene var satt opp på sakslista til styremøtet førstkommende onsdag 20. mai allerede før den siste og største brannen, og er dessverre nå blitt enda mer aktuelt. Styret vil vurdere konkrete tiltak for å bedre brannsikkerheten, både på kort og lang sikt, og vil komme tilbake med mer informasjon om dette.