Endret: 30 nov 2017     Opprettet: 14 sep 2017

Høstdugnad

Noter deg datoen for høstdugnad og påfølgende komprimatorbil. En rode mangler rodeleder, har du tips?

Det er alltid vanskelig å sette datoen for høstdugnaden, da den helst bør være etter bladfelling og før snøfall. Nå er imidlertid datoen satt til

LØRDAG 21. OKTOBER fra kl 12:00 og utover

Vi håper at alle boenheter stiller med minst en person som vil være med å gjøre en innsats for fellesskapet. Etter dugnaden oppfordrer vi alle rodeledere til å kjøpe inn noe å bite i til en hyggelig liten sammenkomst for hver rode. Dette er en fin mulighet til å bli enda litt bedre kjent med de nærmeste naboene.

Alle rodeledere er velkommen til et planleggingsmøte med uteområdeansvarlig i styret 21.9.
Pr i dag så har vi en rode som mangler rodeleder, og vi skulle gjerne fått en ny på plass før dette møtet. Bor du i Nordåssløyfa 8, 10 eller 12 og kunne tenke deg å bidra, eller vet du om noen andre der som kunne passe til jobben, ta kontakt med Anne-Lise på annelisebt@gmail.com.

Etter dugnaden kommer som vanlig vaktmesterne og samler inn hageavfall og i tillegg kommer komprimatorbilen mandag 23.10. Den tar med seg rusk og rask etter dugnaden, og også fra hver enkelt. Mer info om hva som kan kastes og hvordan ting gjøres finner du i avfallsrutinen vår.