Endret: 1 nov 2018     Opprettet: 17 okt 2018

Høstdugnad

Høstdugnad, inkludert rydding og kasting, og komprimatorbil

Den tradisjonelle høstdugnaden blir i år lørdag 20. oktober fra kl 12:00 og utover.

Vi håper at alle boenheter stiller med minst en person som vil være med å gjøre en innsats for fellesskapet. Etter dugnaden blir det en hyggelig liten sammenkomst for hver rode. Dette er en fin mulighet til å bli enda litt bedre kjent med de nærmeste naboene.

Jobben er som vanlig å samle opp løv og granbar m.m., beskjære busker og klippe hekker på fellesområder. Tenk spesielt på fremkommelighet og planter som "velter" ut i veien når snøen kommer. Spør rodeleder om du ikke vet hva du skal gjøre. Etter dugnaden kommer som vanlig vaktmesterne og samler inn hageavfall.

I tillegg skal vi denne gangen, som meldt i forrige rundskriv, rydde i fellesområdene og garasjene. Av hensyn til brannsikkerhet er det kun bildekk som er tillatt oppbevart i fellesgarasjene. Fellesrom i blokkene skal kun brukes til sykler og barnevogner, og disse må merkes tydelig med eiers navn. Alt annet som ligger igjen/er umerket vil bli kastet. Umerkede sykler blir samlet inn og gitt til et veldedig formål.

Husk å rydde bort alt som ikke skal kastes og merke barnevogner og sykler før dugnaden!

 

Komprimatorbilen kommer mandag 22. oktober.
Deenne gangen altså etter dugnaden, slik at den kan ta med seg alt det som skal ryddes bort. 

Vi oppfordrer til å også rydde i egne boder og kjellere og kvitte deg med ting som ikke skal kastes i vanlig søppel, som f.eks. gamle sykler, møbler, hagemøbler, tepper osv. Hageavfall og spesialavfall som maling, trykkimpregnerte materialer, olje, white spirit, elektriske artikler, batterier, bildekk osv. skal ikke kastes i komprimatorbilen, men leveres på steder som tar imot slikt avfall. Dette er gratis for privatpersoner.

Det som skal kastes må settes ut før kl. 1800. Alle som har noe de skal kaste, må hjelpe til med å lempe tingene opp i bilene. For at det skal se pent ut rundt oss dagene før ber vi imidlertid om at private ting ikke settes ut før etter 18:00 kvelden før. Rodene blir enige om hvor de oppbevarer ting fra fellesområdene etter dugnaden.