Endret: 13 okt 2021     Opprettet: 22 jun 2021

Sing Along Holmlia

Hvor: Ballplassen i Nordskrenten Borettslag Når: 19.08.21 kl. 18 – 19. Musikk fra kl.17

Sing Along Holmlia! er en borettslagsfest med musikk og allsang.

Holmliainitiativet, med Hans Petter Solli, Hans Olav Baden og Kristina Lie Hagen i hovedkomiteen, i samarbeid med Holmlia kirke, Holmliaskolenes musikkorps, Holmlia kulturforening, Holmlia Yacht Club, Forandringshuset og borettslagene ønsker å arrangere fem pop-up-allsang-utendørskonserter i utvalgte borettslag på Holmlia i august 2021. Nordskrenten og Vestskrenten borettslag har slått seg sammen, og det vil bli arrangert konsert på ballplassen i Nordskrenten Borettslag.

Et profesjonelt band bestående av musikere og sangere fra Holmlia vil øve inn et engasjerende og variert repertoar med sanger som treffer beboere i alle aldre. Det vil i tillegg inviteres noen lokale musikere og sangere som «special guest stars». Det blir skikkelig lydutstyr og lokale, profesjonelle teknikere på lyd og lys.

Showet skal boble av musikkglede og felleskap - noe mange har savnet under pandemien. DJ Amina spiller familievennlig musikk en time før showet. Holmliaskolenes musikkorps selger sukkerspinn og popcorn, og spiller kanskje et par fanfarer. Marius Park Pedersen fra holmliahistorie.no har stand og forteller historiske anektoder fra akkurat der vi er. Salg av bøker og hefter med Holmliahistorie.

Sangtekster legges ut på en hjemmesiden slik at alle kan synge sammen via telefonen sin.

Les mer på www.singalongholmlia.no