Endret: 1 nov 2018     Opprettet: 23 aug 2018

Varmen skrues på igjen

Fredag 24.8 kommer rørlegger og skrur på igjen fjernvarmen

Det er vanlig i vårt borettslag at vi skrur av fjernvarmen om sommeren. 

Det koster å ha varme i rørene og for å spare både laget og beboere for utgifter så ser vi det som fornuftig. Hvis varmen står på så genererer det utgifter for alle 300 andelseiere, også om ingen eller bare en andelseier har radiatorene på.

Midt på sommeren, særlig i år, er det snarere for varmt enn for kaldt.
Og nei, det er ikke vinter helt enda, i det siste har vi imidlertid fått noen meldinger om at enkelte beboere synes det begynner å bli kjølig. Vi har fulgt situasjonen nøye og nå, tatt i betraktning av at det er meldt enda kjøligere vær til helgen, så har vi besluttet å skru på igjen varmen. Dette er uvanlig tidlig, men vi ønsker jo ikke at noen skal fryse.

Vi har tidligere opplevd at det har oppstått litt oppstartsproblemer etter at anlegget har vært avslått. I sommer har vi derfor skrutt av varmen, men beholdt sirkulasjonen i anlegget. Vi håper dette fører til mindre problemer.

Vi anbefaler alle å skru termostatene på maks en liten stund og kontrollere at radiatorene blir varme. Husk at radiatorene nå ikke blir like varme som om vinteren, da vanntemperaturen tilpasses utetemperaturen.

Hvis radiatorene ikke blir varme, se hva du kan gjøre under vedlikehold i fjernvarmerutinen.
Hvis det fortsatt ikke blir varmt hos deg, send en melding til styret@vestskrenten.no.